In Limmen kom je pas écht thuis

In Limmen komt alles samen. Het karakteristieke dorp met zijn hechte gemeenschap zorgt ervoor dat het prettig vertoeven is. En ook de ligging is ideaal. In een kwartiertje ben je in Alkmaar. En het strand van Castricum en Egmond aan Zee zijn om de hoek.

De ideale omgeving

Houd je van de drukte van de stad, maar verkies je een rustigere omgeving als woonlocatie. Dan is Limmen de ideale keuze. Met zo’n 7000 inwoners vormt het samen met Dusseldorp een dubbelkern. De benodigde voorzieningen zoals basisscholen, supermarkten, een huisartsenpraktijk en restaurantjes zijn er ruim voldoende.

dividerblack
  • Meest karakteristieke dorp van de provincie
  • Uitgestrekte bloemenvelden
  • Ideale ligging nabij A9
  • Dichtbij stranden van Egmond en Castricum
  • Alle benodigde voorzieningen aanwezig
  • Historische locatie

Meer over het woningaanbod 

Met 7 strand­paviljoens
zijn er volop
recreatie­mogelijkheden
en voor ieder wat wils

Van dorp naar
stad naar strand

Echt even de stad in? In een mum van tijd ben je in Alkmaar of Haarlem. En wist je dat er tal van prachtige fietsroutes zijn die je door Limmen en de omliggende dorpjes voeren? Zo kun je optimaal genieten van de groene omgeving, de grazers, de duinen en de zeelucht. Lekker uitwaaien op een winterdag? Verkoeling op een warme zomerdag? Dan is het strand van Castricum een goede uitkomst. Maar ook Egmond aan Zee is om de hoek. Het is bovendien de familieplaats bij uitstek met een van de oudste, nog actieve vuurtorens. Met maar liefst zeven strandpaviljoens zijn er bovendien volop mogelijkheden om te lunchen en strijk je net zo makkelijk neer voor een drankje.